Joter d.o.o. – stovarište građevinskog materijala, poslovne prostorije, oprema, osoblje itd.

Kako biste nas upoznali što bolje i videli čime raspolažemo pogledajte našu galeriju!

Preduzeće Joter d.o.o. se od svog osnivanja zaista trudi da svojim partnerima, klijnetima i krajnjim kupcima, kako dugogodišnjim tako i onim u bliskoj budućnosti, uvek izađe u susret i uveri ih zašto su oni pravi izbor za saradnju. Jedan on načina, pored širokog asortimana proizvoda i samog poverenja u njihov profesionalizam, je i da svoju kompaniju medijski predstavi i bolje upozna posetioce svog sajta sa onim čime raspolaže. Možete pogledati slike skladišta građevinskog materijala kako u Kruševcu tako i u Nišu, naše poslovne prostorije, vozni park kojim isporučujemo robu na željenu adresu kupca, način utovara kojim obezbeđujemo klijnetu sigurnu kupovinu ispravnih i neoštećenih proizvoda ali i naše drago osoblje koje se trudi da vam uvek izađe u susret i odgovori na sva vaša pitanja. Kao kompanija koja postoji više od jedne decenije želimo da nas što bolje upoznate ako već niste, jer poverenje se ne gradi preko noći, poverenje se stiče kvalitetom i postojanošću.
Preduzeće Joter D.O.O.

Galerija preduzeća Joter d.o.o. u Kruševcu

Poslovne prostorije

Poslovne prostorije preduzeća Joter u Kruševcu
Davne 2002. godine prilikom osnivanja preduzeća Joter d.o.o., angažovali smo arhitektu kako bi poslovne prostorije izgledale moderno, prijatno i bile oličenje profesije kojom se bavimo. Same prostorije i skladište građevinskog materijala, u Kruševcu, nalaze se na adresi Kralja Aleksandra Ujedinitelja bb.
Sve slike

Stovarište Kruševac

Stovarište građevinskog materijala preduzeća Joter u Kruševcu
Skladište građevinskog materijala u Kruševcu raspolaže sa 5.000 kvadratnih metara. U ponudi imamo širok asortiman robe poznatih svetskih brendova. Trudimo se da udovoljimo potražnji tržišta i da u svakom trenutku imamo sve na lageru, kako biste za svoje potrebe našli sav građevisnki materijal na jednom mestu.
Sve slike

Utovar/istovar robe

Utovar, istovar građevinskog materijala preduzeća Joter u Kruševcu
Prilikom utovara i istovara robe, zaposleni koriste se posebne mašine koje služe samo u tu svrhu, a sve u cilju ne bi li vodili računa da ne dođe do oštećenja robe. Naši kupci robu moraju dobiti u novom i netaknutom stanju i biti zadovoljni istom jer to je jedini način na koji naše preduzeće posluje i vodi brigu o svojim klijentima.
Sve slike

Transport robe

Transport građevinskog materijala preduzeća Joter u Kruševcu
Naše preduzeće poseduje veliki vozni park koji broji preko 10 raličitih vrsta vozila, od mini kombija za prevoz manje količine robe do velikih kamiona sa više prikolica za prevoz velikih građevinskih materijala robusne težine za kupovinu i prevoz na veliko. Stižemo u bilo koji deo Srbije u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto.
Sve slike

Osoblje

Osoblje preduzeća Joter u Kruševcu
Pobednički tim! Tako preduzeće Joter gleda na svoje zaposlene koje neguje godinama i sa kojima je od samog osnivanja firme. Oni za nas nisu samo puka radna snaga, oni su deo nas, deo naše familije, deo dugogodišnje tradicije. Oni nisu samo ljudi, oni su jedno biće, zajednički organizam – oni su tim kome se veruje!
Sve slike

Galerija preduzeća Joter d.o.o. u Nišu

Poslovne prostorije

Poslovne prostorije preduzeća Joter u Nišu
Zbog velikog obima posla pogotovo u južnom delu Srbije, preduzeće Joter je svoje drugo predstavništvo, u Nišu, otvorilo 2005. godine. Od tada pa do današnjeg dana se trudimo da svaki dan radimo na uređenju svojih poslovnih prostorija. Same prostorije i stovarište nalaze se na adresi Mramorska 9, iza buvlje pijace.
Sve slike

Stovarište Niš

Stovarište građevinskog materijala preduzeća Joter u Nišu
Skladište građevinskog materijala preduzeća Joter d.o.o., u Nišu, otvorilo se 2005. godine usled velikog obima posla na jugu Srbije. Na istoj adresi poslovnih prostorija u Nišu, nalazi se i samo skladište koje ima širok asortiman robe u dovoljnim količinama, sve za Vašu kuću, zgradu, poslovne i druge prostorije.
Sve slike

Utovar/istovar robe

Utovar, istovar građevinskog materijala preduzeća Joter u Nišu
Nije da se hvalimo ali smo vremenom, tačnije godinama, ulagali u opremu kojom danas raspolažemo. Da nas ne shvatite pogrešno, ulažemo u svoj posao iz dana u dan, tako će biti i u budućnosti. Moderne mašine za utovar i istovar robe su deo naše investicije koja se podrazumeva jer nam je sigurnost robe na prvom mestu.
Sve slike

Transport robe

Transport građevinskog materijala preduzeća Joter u Nišu
Naš vozni park se sastoji od manjih vozila tipa kombija pa sve do velikih kamiona sa jednom ili više prikolica. Naravno za manju količinu robe i fizički osetljiviju koristimo kombi vozila koja su posebno presvučena ne bi li maksimalno zaštitili robu, a veći kamioni su tu za prevoz grubog građevinskog materijala većih količina.
Sve slike

Osoblje

Osoblje preduzeća Joter u Nišu
Nešto „mlađi“ ali ništa manje vredan pobednički tim, koji je sa nama takođe od početka osnivanja preduzeća u Nišu. Isti tim, koji se s vremena na vreme proširuje zbog povećanja obima posla, dovoljno govori o tome kako se ophodimo prema njima. Uvek nasmejani, spremni za posao ali i za šalu, prijatna porodična atmosfera.
Sve slike