Tehnopanel brošure i ponuda proizvoda

Tehnopanel
Tehnopanel e.a.d. je bugarska kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje krovne i zidne sisteme za oblaganje, sastavljene od sendvič panela za potrebe industrijske izgradnje. Projekat je počeo u januaru 2007. godine, iznos investicija prelazi 11. miliona eura a proizvodnja je krenula u novembru 2008. godine.
Tehnopanel katalog proizvoda
Pored kvalitetnih sendvič panela, Tehnopanel nudi široki spektar različitih vrsta i dimenzija panela, a klijent može da se osloni na stručne savete i podršku u rešavanju svojih problema. Veliki broj građevinskih firmi su naši zastupnici u različitim zemljama širom sveta. Jedna od firmi sa kojom se ponosimo i rado sarađujemo je firma JOTER d.o.o. iz Srbije. Za sve naše proizvode na teritoriji Srbije možete se obratiti njima.
Tehnopanel oblikujte svoju budućnost
Sendvič paneli su proizvedeni od najkvalitetnijih materijala uz pomoć savremene proizvodne tehnologije. Tehnologija koju koristimo obezbeđuje odlične fizičke i mehaničke osobine . Zahvaljujući tome, sendvič paneli imaju široku primenu . Važna prednost kod visoko krutog sendvič panela, ogleda se u smanjenju elemenata podrške (grede), što dovodi do ekonomske štednje tj. manjeg ulaganja u noseće konstrukcije a samim tim i smanjenja vremena montaže.