Privatna firma Antić Kosta d.o.o Stalać je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda metalne galanterije, namenjenih građevinarstvu. Firma je osnovana 1959. godine i danas je u vlasništvu porodice Antić.

Proizvodni pogoni firme se nalaze na površini od 14000 m2 i nalaze se u Stalaću. Iz višedecenijskog iskustva proizašlo je mnoštvo proizvoda, a izdvajamo sledeće: štucne, prohromske slivnike za kupatila, ventilacione aluminijumske rešetke za centralnu klimatizaciju, vrata dimnjaka…

Celokupna proizvodnja je prilagođena evropskim standardima, kontinuirano se uvode inovacije, unapređuju kadrovi i nabavljaju najsavremenije mašine. Sve to izdvaja alatnicu firme kao jednu od najsavremenijih i najopremljenijih u Srbiji.

Firma zapošljava oko 80 radnika i svoje proizvode izvozi u 15 država (zemlje bivše Jugoslavije, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Albanija, Italija, Grčka, Češka, Slovačka…). Imperativ u budućnosti poslovanja firme je širenje tržišta i izgradnja novih proizvodnih pogona.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.