Schiedel proizvodi

Schiedel proizvodi

Filozofija Schiedel-a je da ceni dugoročno i kvalitetno investiranje kao put do vodeće uloge na tržištu. Naš cilj je prodati najbolje proizvode po razumnim cenama uz istovremeno pružanje prvorazredne usluge, kvaliteta i podrške.
Jedinstvena kombinacija našeg globalnog znanja i lokalnog razumevanja pomoći će stvaranju daljih mogućnosti u našoj delatnosti.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Schiedel kamini classic
Schiedel logo

Kupovinom ložišta ili obloge marke Schiedel Kingfire kupujete proizvod dodatnih vrednosti, kao što su: kvalitet, pouzdanost, tehnološki napredak, savremeni dizajn i sigurnost. Iza svakog proizvoda Schiedel Kingfire stoji mnoštvo stručnih i vrednih radnika, čiji je zadatak briga o tim dodatnim vrednostima koje uvećavaju isplativost vaše kupovine.

Schiedel kamini design
Schiedel logo

U svakodnevnom životu kamin ne doživljavamo kao ložište gde se obavlja sagorevanje, već nam se u mislima stvara slika onog dela koji u tehničkom smislu nazivamo “obloga kamina”, odnosno izgled spoljne strukture ložišta, njegovi oblici i elementi od kojih je sastavljen i koji ga ukrašavaju. Kamin u svom svakodnevnom značenju odgovara brojnim praktičnim i estetskim zahtevima i ostaje nezamenljiv u postizanju atmosfere prijatnog i toplog doma – Vašeg doma.

Schiedel ložišta
Schiedel logo

Kamin ostaje nezamenljiv u postizanju atmosfere ugodnog i toplog doma, a da bi to ostvarili u svom domu nudimo Vam nekoliko varijanti unutaršnjih zatvorenih i otvorenih ložžiššta.Dobar kamin mora da funkcionišše na taj način da daje toplotu, smanjuje upotrebu goriva i u isto vreme nema šštetan uticaj na okolinu. Zbog stalnog razvoja i napretka u tehnologiji proizvodnje kamini Schiedel Kingfire zadovoljavaju sva tri kriterijuma.