Schiedel proizvodi

Schiedel proizvodi

Filozofija Schiedel-a je da ceni dugoročno i kvalitetno investiranje kao put do vodeće uloge na tržištu. Naš cilj je prodati najbolje proizvode po razumnim cenama uz istovremeno pružanje prvorazredne usluge, kvaliteta i podrške.
Jedinstvena kombinacija našeg globalnog znanja i lokalnog razumevanja pomoći će stvaranju daljih mogućnosti u našoj delatnosti.

Schiedel kamini classic
Schiedel logo

Kupovinom ložišta ili obloge marke Schiedel Kingfire kupujete proizvod dodatnih vrednosti, kao što su: kvalitet, pouzdanost, tehnološki napredak, savremeni dizajn i sigurnost. Iza svakog proizvoda Schiedel Kingfire stoji mnoštvo stručnih i vrednih radnika, čiji je zadatak briga o tim dodatnim vrednostima koje uvećavaju isplativost vaše kupovine.

Pogledaj katalog
Schiedel kamini design
Schiedel logo

U svakodnevnom životu kamin ne doživljavamo kao ložište gde se obavlja sagorevanje, već nam se u mislima stvara slika onog dela koji u tehničkom smislu nazivamo “obloga kamina”, odnosno izgled spoljne strukture ložišta, njegovi oblici i elementi od kojih je sastavljen i koji ga ukrašavaju. Kamin u svom svakodnevnom značenju odgovara brojnim praktičnim i estetskim zahtevima i ostaje nezamenljiv u postizanju atmosfere prijatnog i toplog doma – Vašeg doma.

Pogledaj katalog
Schiedel ložišta
Schiedel logo

Kamin ostaje nezamenljiv u postizanju atmosfere ugodnog i toplog doma, a da bi to ostvarili u svom domu nudimo Vam nekoliko varijanti unutaršnjih zatvorenih i otvorenih ložžiššta.Dobar kamin mora da funkcionišše na taj način da daje toplotu, smanjuje upotrebu goriva i u isto vreme nema šštetan uticaj na okolinu. Zbog stalnog razvoja i napretka u tehnologiji proizvodnje kamini Schiedel Kingfire zadovoljavaju sva tri kriterijuma.

Pogledaj katalog