Bramac proizvodi

BRAMAC proizvodi

BRAMAC. Uživa poverenje generacijama. Ime BRAMAC je sinonim za kvalitet i inovaciju. Tokom 40 godina je proizvedeno više od tri milijarde crepova i postavljeno oko dva miliona krovova. I svaki dan ih je sve više.
BRAMAC krovovi. Jednostavno dugotrajniji. U poređenju sa drugim krovnim materijalima, čvrstoća betonskih crepova se vremenom povećava- i do 50 godina- i time osigurava dug životni vek BRAMAC crepova.

BRAMAC tehnički katalog
Bramac logo

Zahvaljujući svojoj rafinisanoj jednostavnosti, crep Klasik je najprodavaniji BRAMAC-ov model na našem tržištu. Mekani obrisi ovog modela svakom će krovu dati notu jedinstvene elegancije koja zadovoljava i najviše estetske zahteve. Njegova blaga zaobljenost naglašava individualan oblik svake krovne površine kako u novogradnji, tako i u renoviranju.

BRAMAC promišljeno do detalja
Bramac logo

Za razliku od drugih pokrivnih materijala BRAMAC crep iz godine u godinu postaje sve viši. To obezbeđuje izuzetan, dug vek trajanja BRAMAC crepa. BRAMAC redovno ispituje svoj krovni sistem u najvećem vetrovnom kanalu Evrope. Rezultati dokazuju: BRAMAC krovovi i kod najvećeg nevremena pružaju najveći stepen sigurnosti od prokišnjavanja.

BRAMAC Smaragd
Bramac logo

Smaragd predstavlja idealan izbor koji svojim elegantnim spektrom boja i jedinstvenom formom Vašem domu pridodaje ekskluzivan i jedinstven optički izgled.