Tehnopanel proizvodi

Tehnopanel proizvodi

Tehnopanel e.a.d. je bugarska kompanija koja razvija, proizvodi i prodaje krovne i zidne sisteme za oblaganje, sastavljene od sendvič panela za potrebe industrijske izgradnje. Projekat je počeo u januaru 2007. godine, iznos investicija prelazi 11. miliona eura a proizvodnja je krenula u novembru 2008. godine.

Tehnopanel katalog proizvoda
Tehnopanel logo

Pored kvalitetnih sendvič panela, Tehnopanel nudi široki spektar različitih vrsta i dimenzija panela, a klijent može da se osloni na stručne savete i podršku u rešavanju svojih problema. Veliki broj građevinskih firmi su naši zastupnici u različitim zemljama širom sveta. Jedna od firmi sa kojom se ponosimo i rado sarađujemo je firma JOTER d.o.o. iz Srbije. Za sve naše proizvode na teritoriji Srbije možete se obratiti njima.

Tehnopanel oblikujte svoju budućnost
Tehnopanel logo

Sopstvena kuća, stan izraz je posebnosti. Ali i najbolji projekat je onoliko kvalitetan koliko je dobar upotrebljeni materijal. Knauf gipsane ploče su osnova. Knauf proizvodi su sistemski proizvodi koji svojim temeljnim razvojem i perfektnom usklađenošću osiguravaju optimalnu sigurnost kod građenja.