Kompanija “Feroplet” osnovana je davne 1994. godine, u Stejanovcima, nadomak Rume. Od male zanatske radionice, za preko 2 decenije kvalitetnog i iskrenog rada, uz puno brige o kvalitetu naših proizvoda i zadovoljstvu naših kupaca, kompanija “Feroplet” izrasla je u jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarske industrije. Pored dugotrajne prisutnosti na tržištu i visoke pozicioniranosti, kompanija “Feroplet” poseduje izuzetnu prepoznatljivost kao pouzdan partner i saradnik i kao kompanija kojoj je interes naših klijenata uvek na prvom mestu. Naši proizvodi krase mnogobrojne fabrike, razne industrijske objekte, plantaže, voćnjake, sportske i teniske terena, ali i domove hiljada ljudi širom Vojvodine i Srbije.

Naš moto – SVET ŽICE – jasno govori da je naša osnovna delatnost proizvodnja prodaja kompletnog asortimana žičarskih proizvoda. Široka ponuda i konstantno insistiranje na najvišem nivou kvaliteta, uvažavanje mišljenja naših klijenata i izlaženje u susret njihovim potrebama, donelo nam je status jednog od tržišnih lidera u svim sektorima žičarstva, a na nama je da to poverenje opravdamo i produbimo, na obostrano zadovoljstvo.

Svi proizvodi rade se po željama kupaca, saveti i želje naših kupaca uvek su na prvom mestu. Pored proizvodnje, naše monterske ekipe, sa dugogodišnjim radnim iskustvom, postavljaju sve tipove ograda u rekordnom roku, uz garanciju kvaliteta i stabilnosti. Konstantne inovacije načina proizvodnje i ugradnje ograda garantuju da će najviši i najnoviji svetski standardi industrije biti primenjeni i na naše proizvode, što predstavlja dodatnu sigurnost za naše klijente.

Posebna pažnja posvećena je uređenju radnog i poslovnog prostora, kako bi i naši klijenti i naši zaposleni imali prijatan ambijent za boravak i provodili svoje vreme u toploj, porodičnoj atmosferi kompanije “Feroplet”. Pažnja posvećena našim zaposlenima i našim klijentima dovela nas je na dobar glas, a na nama je da to poverenje pretočimo u zadovoljstvo za Vas…

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.