Velux proizvodi

VELUX proizvodi

Velux Srbija d.o.o. je uvoznik i distributer VELUX krovnih prozora, opšivki i opreme za zaštitu od sunca i toplote na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije. Svi VELUX proizvodi se prodaju preko mreže ovlašćenih distributera – stovarišta građevinskog materijala a jedan od njih je i Joter d.o.o.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Velux katalog proizvoda
Velux logo

Uživajte u većoj količini dnevne svetlosti sa do 10% većom površinom stakla, trošite manje energije zahvaljujući našoj novoj ThermoTechnologyTM, dozvolite vašem domu da diše s našim jedinstvenim sistemom za ventilaciju, stvorite moderan prostor s našim elegantnim i jednostavnim dizajnom. Nova generacija Velux prozora!

Velux dodatna izolacija i zaštita
Velux logo

Velux parna brana BBX je iz jednog komada, svi uglovi su zavareni i kada se ubaci u određeni falc za gips na porzoru, u tom falcu se fiksira i ostatak Velux parne brane se raširi na sve četiri strane oko prozora i spolja zalepi specijalnom i jakom trakom za parnu branu u ostatku krova.

Velux kondenzacija
Velux logo

Kondenzacija i šteta koju ona prouzrokuje na plafonu, nameštaju, slikama je direktan rezultat života u modernim uslovima koji je vođen željom za toplijim i komfornijim prostorijama, kao i potrebom za čuvanjem energije (ekonomisanje u potrošnji energije). Kada imate ugrađen VELUX krovni prozor koji ima dvostruko staklo, manje ćete imati problema sa kondenzacijom nego kod jednoslojnog stakla u istoj situaciji.

Proizvodi za zaštitu od svetlosti toplote i insekata
Velux logo

Ne želi svako direktnu sunčevu svetlost tokom čitavog dana. Ponekad je najbolje probuditi se, raditi ili se igrati pod mekom difuznom svetlošću, a dobar san noću ili popodnevni odmor je često najbolji u potpunom mraku. Sa VELUX unutraš – njim i spoljašnjim roletnama možete da kontroli – šete količinu i kvalitet svetlosti koju puštate u prostoriju i poboljšate vašu izolaciju kako biste umanjili vaše troškove grejanja.

Veelux solarni set za elektrifikaciju ksx
Velux logo

Da li su vaši krovni prozori postavljeni visoko, pa rukovanje nije tako jednostavno? VELUX solarni set za elektrifikaciju krovnog prozora je pravo rešenje koje će vam obezbediti komfor i jednostavno korišćenje. Ugradnjom solarnog seta za elektrifikaciju vaš krovni prozor će dobiti sve funkcije prozora na daljinsko upravljanje.

Velux svetlosni tuneli
Velux logo

Svetlosni tunel sprovodi svetlosne zrake sa krova i dovodi ih u vidu svetlosti do unutrašnjih prostora. Prirodna svetlost se onda preko difuzora u obliku kapljice koji je dizajnirao Ross Lovegrove, prenosi u ambijent. Difuzor se može regulisati po visini kako bi se modifikovao intenzitet svetlosti.

Velux unutrašnje obloge
Velux logo

Za savršenu završnicu i idealan spoj između VELUX krovnog prozora i unutrašnjeg zida, preporučujemo originalne VELUX unutrašnje obloge. Napravljene su od laminiranog materijala bele boje koji je otporan na grebanje