Galerija preduzeća Joter d.o.o. u Kruševcu

poslovne prostorije preduzeća Joter doo u Kruševcu
Sve slike

Poslovne prostorije

Davne 2002. godine prilikom osnivanja preduzeća Joter d.o.o., angažovali smo arhitektu kako bi poslovne prostorije izgledale moderno, prijatno i bile oličenje profesije kojom se bavimo. Same prostorije i skladište građevinskog materijala, u Kruševcu, nalaze se na adresi Kralja Aleksandra Ujedinitelja bb.

stovarište preduzeća Joter doo u Kruševcu
Sve slike

Stovarište Kruševac

Skladište građevinskog materijala u Kruševcu raspolaže sa 5.000 kvadratnih metara. U ponudi imamo širok asortiman robe poznatih svetskih brendova. Trudimo se da udovoljimo potražnji tržišta i da u svakom trenutku imamo sve na lageru, kako biste za svoje potrebe našli sav građevisnki materijal na jednom mestu.

utovar istovar robe preduzeća Joter doo u Kruševcu
Sve slike

Utovar / Istovar robe

Prilikom utovara i istovara robe, koriste se posebne mašine koje služe samo u tu svrhu, a sve u cilju ne bi li vodili računa da ne dođe do oštećenja robe. Naši kupci robu moraju dobiti u novom i netaknutom stanju i biti zadovoljni istom jer to je jedini način na koji naše preduzeće posluje i vodi brigu o svojim klijentima.

transport robe preduzeća Joter doo u Kruševcu
Sve slike

Transport robe

Naše preduzeće poseduje veliki vozni park koji broji preko deset različitih vrsta vozila, od mini kombija za prevoz manje količine robe do velikih kamiona sa više prikolica za prevoz velikih građevinskih materijala robusne težine za kupovinu i prevoz na veliko. Stižemo u bilo koji deo Srbije u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto.

Galerija preduzeća Joter d.o.o. u Nišu

poslovne prostorije preduzeća Joter doo u Nišu
Sve slike

Poslovne prostorije

Zbog velikog obima posla pogotovo u južnom delu Srbije, preduzeće Joter je svoje drugo predstavništvo, u Nišu, otvorilo 2005. godine. Od tada pa do današnjeg dana se trudimo da svaki dan radimo na uređenju svojih poslovnih prostorija. Same prostorije i stovarište nalaze se na adresi Mramorska 9, iza buvlje pijace.

stovarište preduzeća Joter doo u Nišu
Sve slike

Stovarište Niš

Skladište građevinskog materijala preduzeća Joter d.o.o., u Nišu, otvorilo se 2005. godine usled velikog obima posla na jugu Srbije. Na istoj adresi poslovnih prostorija u Nišu, nalazi se i samo skladište koje ima širok asortiman robe u dovoljnim količinama, sve za Vašu kuću, zgradu, poslovne i druge prostorije.

utovar istovar robe preduzeća Joter doo u Nišu
Sve slike

Utovar / Istovar robe

Nije da se hvalimo ali smo vremenom, tačnije godinama, ulagali u opremu kojom danas raspolažemo. Da nas ne shvatite pogrešno, ulažemo u svoj posao iz dana u dan, tako će biti i u budućnosti. Moderne mašine za utovar i istovar robe su deo naše investicije koja se podrazumeva jer nam je sigurnost robe na prvom mestu.

transport robe preduzeća Joter doo u Kruševcu
Sve slike

Transport robe

Naš vozni park se sastoji od manjih vozila tipa kombija pa sve do velikih kamiona sa jednom ili više prikolica. Naravno za manju količinu robe i fizički osetljiviju koristimo kombi vozila koja su posebno presvučena ne bi li maksimalno zaštitili robu, a veći kamioni su tu za prevoz grubog građevinskog materijala većih količina.