Joter d.o.o. – stovarište građevinskog materjala

Preduzeće JOTER d.o.o. je nastalo 2002. godine. Sedište i lokacija preduzeća je u Kruševcu. Poslovne prostorije i stovarište nalaze se u ulici Kralja Aleksandra Ujedinitelja 1A (pored Roda centra). Početkom jula meseca 2010. godine otvoren je ogranak u Nišu, na adresi Mramorska 9.

Osnovna delatnost preduzeća JOTER je uvoz, izvoz i prodaja na veliko i malo građevinskog materijala na domaćem i regionalnom tržištu. Strateško opredeljenje preduzeća je nabavka, ponuda i prodaja samo proizvoda visokog kvaliteta, što se može zaključiti po zvučnim imenima proizvođača koji se nude.

Poslovne jedinice u Srbiji

Kruševac centrala
037 418 850

Kruševac komercijala
037 447 531
email: joterks@joter.rs

Region Braničevski – Beograd, Vojvodina
Tamara Petrović: 062/328 566

Region centralna i zapadna Srbija – Kruševac
Valentina Stanković: 062/267 515

Region južna i jugoistočna Srbija – Niš
Nataša Đorđević: 060/332 86 70

Niš poslovna jedinica
018/42 63 530

Niš komercijala
018/42 60 195

Niš maloprodaja
018/42 63 530
email: joternis@joter.rs

Za nas nema veće sreće od osmeha zadovoljnog klijenta

” Mi smo kompanija iz New York-a koja trenutno gradi svoje predstavništvo u Nišu. U moru raznih ponuda, zaposleni su nas pridobili svojim profesionalizmom koji mi na zapadu zaista cenimo. Kvalitet robe je neosporan, isporuka brza i na vreme. Nama sasvim dovoljno za dalju saradnju. Sve pohvale! ”

Milena Milenković, Georgevic Trade

” Sarađivati sa kompanijom Joter je za mene bilo pravo zadovoljstvo. Prosto da ne poverujete da u našoj zemlji postoje takvi profesionalci koji neguju svoje mušterije. Ostala sam zaprepašćena prvi put njihovom brzinom, isporukom i poštovanjem rokova što je u mom poslu jako bitno. Sada već sarađujemo skoro punih sedam godina. ”

Zorica Stanković, Arhitekta

” Jako sam zadovoljan svime što su učinili za moju porodicu i mene u rekordnom roku. Jako nezgodna situacija i povoljnosti koje nude prilikom kupovine presudile su da se odlučim njih. Moja porodica je danas srećna u svom novom domu a samim tim i ja. Hvala vam „joterovci“ divni ste! ”

Dragoslav Miljković, Kupac