FIBRAN toplotna izolacija

FIBRAN SA osnovao je 1974. godine, u Solunu u Grčkoj, gospodin DIMITRIOS ANASTASIADIS za proizvodnju gotovih građevinskih elemenata za lokalno tržište.

U manje od 50 godina, mala grčka fabrika izrasla je u evropskog giganta: FIBRAN je danas multinacionalna industrijska grupacija s 13 proizvodnih linija, s fabrikama u 6 evropskih zemalja i trgovačkim aktivnostima u 63 zemlje širom svijeta. Trenutno je treći evropski proizvođač ekstrudiranog polistirena u Evropi i vodi na području toplotnih izolacija, zvučnih izolacija i pasivne zaštite od požara u privatnom, industrijskom i pomorskom sektoru …

Fibran grupa ne zaboravlja svoje korijene i nastoji održati priču koju je pokrenuo Dimitrios Anastasiadis i koja još uvijek djeluje u “glokalnoj” perspektivi: globalna poslovna vizija uz istovremenu blisku povezanost s različitim lokalnim predispozicijama. Duša kompanije i dalje je Grčka.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.