Tim Izolirka brošure i ponuda proizvoda

Tim Izolirka
TIM IZOLIRKA D.O.O. Šid, privredno društvo za proizvodnju hidro i termo izolacionih materijala, je zvanično počela sa radom 23.09.2004. kao jedna od članica sistema TIM d.d. Laško. Promenom vlasničke strukture 01.06.2005. godine fabrika TIM IZOLIRKA priključuje se sistemu FRAGMAT iz Ljubljane.
Tim Izolirka program proizvoda
Tim Izolirka nudi širok asortiman robe u vidu termoizolacije, hidroizolacije, podnog grejanja, fasade, oplate, rezanog EPS-a, ambalaže, metalnih proizvoda i tako dalje. Više o ponudi ovog proizvođača pogledajte u samoj brošuri.
Tim Izolirka hidroizolacije
Povoljan geografski položaj, kao i znanje i iskustvo sistema FRAGMAT na području termo i hidro izolacija, doprineli su da TIM IZOLIRKA postane vodeća fabrika u proizvodnji hidroizolaconih materijala na bazi modifikovanog bitumena, bitumenskih emulzija, polimerbitumena za puteve i hidroizolacija mostovnih objekata, kao i termoizolaconih materijala na bazi ekspandiranog polistirena (EPS).
Tim Izolirka drvolit i kombi ploče
Proizvodnja ploča od vlakana drvene vune povezanih magnezijumskim vezivom započela je oko 1925. godine. Uporedo sa njom je usvojena i tehnologija proizvodnje ploča sa cementnim vezivom, koju i danas koriste gotovo svi svetski proizvođači. Proizvodnja lakih građevinskih ploča u Hrvatskoj je započela 1942. godine pod komercijalnim nazivom DRVOLIT pod kojim se i danas proizvode.
Tim Izolirka laki izolacioni beton
POLITERM je materijal, koji se odlično meša sa vodom i cementom. Kuglice se ne dižu na površinu. POLITERM pruža pouzdano i homogeno mešanje komponenti kao i homogenost u pogledu termičkih, akustičnih i mehaničkih svojstava. Tokom ugradnje i skrućivanja se ne skuplja. POLITERM pruža stabilnost mešavine: ne deli se na pojedine sastojke; lako se izvlači na velike visine bez opasnosti, da bi se obezbedila fizička i mehanička svojstva.
Tim Izolirka podno grejanje
Podno i zidno grejanje se zbog svojih izuzetnih osobina danas sve više i više primenjuje. Njegova najveća prednost je idealni temperaturni profil, to je ujednačena raspodela temperature od poda do plafona. Zbog toga je boravak u prostorijama sa podnim grejanjem prijatan i zdrav. Upotrebljavali su ga još Rimljani. Javna kupatila – terme, gde su provodili svoje slobodno vreme, grejali su toplim vazduhom, kroz glinene cevi postavljenim pod kamenim podom i u zidovima. Na taj način potpuno hladan kamen postane prijatno topao.
Tim Izolirka toplotne izolacije
Proces proizvodnje je postavljen po visokom standardu kvaliteta ISO 9001 sa zvaničnim sertifikatom, što nam uz stručnu osposobljenost radnika omogućuje i osigurava prepoznatljiv kvalitet u poslovnosti i proizvodnom asortimanu kako na domaćem tržištu tako i na tržištima jugoistočne Evrope gde izdvajamo Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Rumuniju, Bugarsku i Albaniju gde smo prisutni već neko vreme.
EPS i EPP ambalaža
Bilo veliko ili malo, teško ili lako. Skoro da ne postoji ništa, za šta stiropor ambalaža nije primerena. Znanje, desetogodišnje iskustvo i kreativna saradnja sa našim partnerima nam omogućuje široke mogućnosti dizajniranja i izrade kompletnih rešenja za ambalažu.
Tim Izolirka Fragmat XPS
Sve do skoro, čovek je uticao na prirodu ne pitajući se za posledice tog delovanja, dok konačno nije shvatio da tako ne može dalje: uništavanjem prirode, uništavamo samo sebe. Nakon tog saznanja, ljudi su počeli da traže način da žive u koegzistenciji sa prirodom.